Dying Light 2 får nytt innehåll och expansioner i fem år – minst

dying light 2 illu 2021

Dying Light 2 kommer att underhållas med nytt material och expansioner i minst fem år. Det säger spelets utvecklare Techland som även påstår att det tar minst 500 timmar att klara spelet till 100 procent.

Löftet om att underhålla Dying Light 2 i minst fem år lades ut på Techlands officiella Twitter-sida. Bland nyheterna vi kan vänta oss finns nya berättelser, platser, in-game events och mycket mer.

Läs mer: Crytek till attack mot populär modd – hotar med advokater

Och det är välkommet. Även om det garanterat tar oss de 500+ timmarna att faktiskt klara allt som spelet erbjuder (vi vet att 500 timmar bara är 21 dagar, men vi har ett liv utöver gaming, okej?).

När Techland menar 100 procent så är det också precis det. Inklusive alla berättelseval och möjliga slut (yup, du har många vägar att gå och inte bara bokstavligen talat).

Om vill klara huvudberättelsen och alla sidouppdrag i Dying Light 2 så får du räkna med 70-80 timmar. Bara huvudberättelsen tar cirka 20 timmar.

Nämnvärt är att Techland har en historia av att underhålla Dying Light under flera år med nytt material. Så vi har stora förhoppningar att löftet om flera års stöd till efterföljaren kommer att infrias.

Dying Light har fått en stor mängd gratisinnehåll, men även flera expansioner (exempelvis Dying Light: The Following) som användarna kan köpa.

Läs mer: Spela Fortnite på iPhone & iPad med Geforce Now – nu kan du (2022)

Dying Light 2 har försenats flera gånger, men nu har vi äntligen en lansering att se fram emot den 4 februari 2022.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.