Dropbox värvar Motorola-profilen Dennis Woodside

dennis-woodside-dropbox

Dropbox är en underbar molntjänst som på kort tid har skaffat sig en användarbas på flera miljoner.

Nu får tjänsten tillökning av ingen mindre än Dennis Woodside – profilen på Motorola som övervakade lanseringen av Moto X och Moto G.

Woodside har tidigare arbetat med visionen om att kunna släppa riktigt billiga Motorola-telefoner i prisklassen kring 50 dollar och även modulära sådana – men nu lämnar han alltså företaget.

I slutet på mars kommer han att tillbringa sin sista dag på Motorola och sedan gå över till Dropbox för att arbeta med att hålla i det operativa arbetet. Hans officiella position blir COO, eller Chief Operating Officer som det heter.

Vad Woodside kan erbjuda Dropbox återstår att se, men förhoppningsvis får vi se något riktigt trevligt framöver. Hur Motorola ska hantera avhoppet är också något som kan bli spännade att följa.

Tänker de fortsätta med samma visioner som Woodise hade eller kommer Lenovo att putta dem i en annan riktning – vad tror ni?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.