Digitala kvitton kommer till Coop – med appen Scan & Pay

coop digitala kvitton scan and pay 2021

Butikskedjan Coop erbjuder nu digitala kvitton. Allt som behövs är appen Coop Scan & Pay när du handlar i butik. Senare under 2021 kommer även stöd för digitala kvitton på coop.se och i vanliga Coop-appen.

Sedan länge har det varit möjligt att få digitala kvitton i butiker som ICA, Hemköp och Willys. Och nu hoppar äntligen Coop på trenden med digitala kvitton.

Lästips: Digitala kvitton från ICA – för alla Stammis-kunder som har Kivra

För att ta del av digitala kvitton på Coop så måste du använda appen Scan & Pay. Den finns till både Android och iOS, helt kostnadsfritt.

Målet är att underlätta för konsumenterna och skapa ett mervärde. Bland annat genom att använda artificiell teknologi för att analysera konsumenternas köp och ge smarta, automatiska köpförslag.

Carita Weiss, Chef betalningar på Coop, säger i ett pressmeddelande att de vill guida till en mer hållbar och hälsosam livsstil. Hur digitala kvitton och hälsosam livsstil hänger ihop är vi dock inte helt på det klara över.

I samma pressmeddelande säger Carita också att papperskvitton är begränsade i sin utformning, och att de vill göra kvittot mer levande.

Du kan läsa mer om Scan & Pay-appen här. Du laddar ner den till din mobiltelefonen här:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.