Destiny får app till Iphone & Ipad

destiny-app-logo-iphone

Kommande Destiny får en kompanjonapp till Iphone och Ipad.

Lagom till betatestet som börjar idag för alla förbeställare med en Playstation 3 & 4 släpptes appen på App Store för alla att ladda ned.

Via appen får man en hel del information om spelets karaktärer, kan jämföra Grimoire-poäng och kommunicera med vänner på Bungie Community.

Det finns stöd för att skriva på forum, grupper och via privata meddelanden för den som vill göra det. Vidare kan man även se vilka som är online på både Playstation Network och Xbox Live.

Slutligen får man givetvis också mängder av information om själva spelet och kan läsa om uppdaterar och liknande. Inget man inte kan göra på vanliga datorn, men det kan vara trevligt med en samlingsplats för allt som har med Destiny att göra.

Den 9 september släpps Destiny och den 17 juli påbörjas betatestet som pågår fram till den 26 juli.

 

destiny-kompanjonapp-iphone

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.