Dark Souls 3 kan få första expansionen 24 augusti

dark souls iii

Dark souls 3 kan snart få sin första expansion. Enligt ett meddelande på spelets officiella Twitter-konto är något stort på gång men utvecklaren From software vill inte berätta vad det är — åtminstone inte än.

Uppdatering: Dark Souls 3 — Ashes of Ariandel är bekräftad. Släpps i oktober 2016.

Vi vet sen tidigare att två expansioner är planerade då man kan köpa ett säsongspass till Dark souls 3 där två sådana ingår. From software har också gett vinkar tidigare om att den första expansionen kan komma under hösten.

Exakt vad den innehåller återstår givetvis att se men det är nog ingen högoddsare att det blir nya områden, vapen och varelser att slåss mot. Följer vi spelets omtalade svårighetsgrad kan vi räkna med många timmars hårslitande innan expansionen är avklarad.

Åtminstone för den stora massan av spelare som kämpar med Dark souls 3. Det finns dock en skara entusiaster som visar att det går att klara spel både snabbt och utan att dö.


FaraazKhan blev först att klara sig oskadd

Twitch-användaren FaraazKhan blev först i världen med att klara alla de nödvändiga bossarna utan att bli skadad en enda gång. En helt galen bedrift med tanke på att undertecknad inte klarar sig mer än fem minuter utan att hitta den skarpa änden av ett svärd.

Absolut snabbast att ta sig från början till slut är Twitch-användaren Nemz38 som bara behövde 36 minuter och 39 sekunder på sig för att klara Dark souls 3. Hur lång tid nya expansionen tar att klara återstår att se men räkna med att de som sysslar med speed- nohit-runs inte tänker vila efter lanseringen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.