Dark Souls 3 — Ashes of Ariandel släpps den 25 oktober (se trailern här)

dark souls iii ashes of ariandel

Dark Souls 3 får en expansion den 25 oktober — då släpps nämligen hett efterlängtade Ashes of Ariandel.

Jajamen, ni läste rätt. Dark Souls 3 får äntligen en expansion och vi kan räkna med att det är lika förbaskat svårt som huvudspelet. Om inte svårare.

Nya vapen, tyngre rustningar, kraftfullare magi och ett pvp-område kallat Immortal Competition. Allt och lite till kommer den 25 oktober om From Software blir klara i tid.

Dessutom introduceras mer historia kring Dark Souls 3 för den som är intresserad av det. Övergripande material som går hand i hand med huvudspelet, så håll i hatten för det lär bli en kylig höst med nattsvarta berättelser.

”Return to the world of Dark Souls III and uncover a terrible secret that lies within the frozen land of Ariandel. Players are tasked to enter the land of Ariandel and defeat the evil within to uncover the mystery of what has caused the land to become defiled”

Och det är inte bara hösten som väntas bli kylig. Ashes of Ariandel utspelar sig i ett helt nytt område snö och kyla. Virvlande snöflingor stoppar spelets antagonist från att se länge än några tiotals meter; perfekt upplägg för stämningen med skuggor av fiender som rör sig i synfältets yttre kant.


Lästips: Dark Souls III – det här måste datorn klara


Det är oklart om det finns ett nivåkrav för att ge sig i kast med Ashes of Ariandel. Vår rekommendation är att du spelar upp dina karaktärer så mycket det bara går för att vara redo den 25 oktober.

Har du köpt ett säsongspass ingår expansionen i detta, annars kostar det cirka 175 kronor vid lanseringen. Vi håller tummarna för en riktigt bra expansion som håller hela vägen fram tills andra expansionen släpps i framtiden (vi gissar kring sommaren 2017).

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.