Cyberpunk 2077 uppdateras till v1.3 – många stora nyheter

cyberpunk 2077 illustration 2021

Cyberpunk 2077 uppdateras till version 1.3 och får mindre DLC-nyheter i form av nya utseenden, bland annat till Johnny Silverhand och bilden Archer Quartz ”Bandit”.

Uppdateringen till version 1.3 handlar nästan helt om buggfixar, optimeringar och generellt bättre prestanda.

Läs mer: Hackare har sålt källkoden bakom Cyberpunk 2077 och The Witcher 3

Speciellt äldre spelkonsoler och långsammare gamingdatorer kommer att dra nytta av de många optimeringarna. Om vi ska tro vad CD Projekt Red själva säger.

cyberpunk 2077 new looks as dlcs 2021 v13

En annan välkommen fix är att mini-kartan äntligen zoomar ut när man sitter i ett fordon. Det gör att du får bättre överblick och inte riskerar att missa svängar lika enkelt.

Det går även att ändra förmågor mot betalning i spelet. Hur mycket du får betala för att ändra dina förmågor (även kallad perks) beror på vilken nivå V har nått.

Läs mer: Cyberpunk 2077 är en bästsäljare på Playstation Store

Antalet platser för sparfiler har ökat till 20 för vanliga sparfiler och 10 för snabbsparfiler.

Andra nyheter är att spelet har fått en stor mängd balanseringar som ska göra upplevelsen bättre. Från hur snabbt fiender reagerar på din närvaro (beroende på svårighetsgraden), till hur NPCD reagerar på döda kroppar till hur olika föremål fungerar.

cyberpunk 2077 new look johnny silverhand 2021 v13

Och listan stannar inte där. Version 1.3 har en extrem mängd buggfixar och annat trevligt, inte minst för uppdrag som krånglat för spelarna.

Dessutom har Cyberpunk 2077 optimerats för mindre minnesanvändning och så att spelet inte ska krascha lika ofta. Vi hoppas verkligen att det stämmer.

Den kompletta listan från CD Project Red hittar du här. Och den…är….lång!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.