Cyberpunk 2077 har uppdaterats med version 1.11 – fixar bugg i Down on the Street

cyberpunk 2077 3 preart

När CD Projekt Red släppte uppdateringen med version 1.1 till Cyberpunk 2077 så löste de en hel del problem för spelarna. Tyvärr introducerade uppdateringen även en kritisk, spelstoppande bugg som helst stoppade vissa spelare från att fortsätta berättelsen.


Lästips: Allvarlig bugg inkluderades med version 1.1 till Cyberpunk 2077

CD Projekt Red bekräftade den nya buggen blixtsnabbt och har arbetat på en lösning. Den 28 januari släpptes version 1.11, en liten hotfix som bara löser den specifika buggen i fråga.

Mer specifikt handlar det om uppdraget Down on the Street där ett holosamtal inte kan tas emot på korrekt vis. Och eftersom samtalet är nödvändigt för att driva handlingen framåt så blir spelaren helt strandsatt. Inte det bästa som kan hända alltså.

Tacksamt nog har vi en snabb lösning och berörda spelare kan kvickt komma igång igen med berättelsen.


Den här typen av nya problem är inte ovanliga när utvecklare släpper stora uppdateringar. Vi har sett det flera gånger med operativsystem som Windows 10 där så pass kritiska buggar gjort att Microsoft tvingats dra tillbaka mjukvaran igen för att laga felen.

Lästips: Tidsplanen för alla uppdateringar till Cyberpunk 2077 (bild & video)

Cyberpunk 2077 hade från början sin beskärda del av problem och version 1.1 var det första stora försöket att laga spelet (och förtroendet hos spelarna).

Inom några veckor kan vi vänta oss nästa stora uppdatering med version 1.2. Där 1.1 lade grunden för alla kommande uppdateringar så är 1.2 ännu större och mer fokuserad på buggfixar, prestanda och att fixa allt smått som ställer till det.