Cyberpunk 2077: Första expansionen släpps 2023

cyberpunk 2077 illustration 2021

Spelstudion CD Projekt Red är inte färdiga med Cyberpunk 2077. Efter den intitiala kontroversen och den stora uppdateringen till version 1.5 så är planerna att släppa en stor expansion.

En riktig expansion den här gången. Inte tre in-game-föremål likt första gången. En fullstor, komplett expansion som förhoppningsvis erbjuder fler uppdrag, en ny kampanjdel och ett större område.

CD Projekt Red har inte avslöjat några detaljer om expansionen. Istället nöjer de sig med att lova mer information senare under året.

Cyberpunk 2077 var ett minst sagt kritiserat spel vid lanseringen i december 2020. Ändlöst många buggar, helt ospelbart på Xbox One och Playstation 4, och ett CD Projekt Red som tvingades på reträtt.

Idag ser det lite annorlunda ut. Spelet är fortfarande buggigt och krossar vilken gamingdator som helst med raytracing aktiverat. Men det är mycket bättre optimerat och hundratals buggar har fixats med flera uppdateringar sedan lanseringen.

Och nu blickar spelstudion framåt. Expansionen är under utveckling och CD Project Red lovar framtida stöd parallellt med två andra arbeten: next-gen-uppdateringen till The Witcher 3 och ett helt nytt, The Witcher-spel.

Mer information är att vänta inom en överskådlig framtid. Vi uppdaterar så fort det finns mer officiell information från spelstudion.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.