Chromecast fungerar nu med RAZR-telefoner igen

chromecast-stor

Google har släppt en massiv uppdatering till sin Android-app för Google+ och bjuder på flera välkomna nyheter. Bland de noterbara ändringarna finns nu möjligheten till snabbare byte mellan profiler, optimerad hantering av bilder på Google Drive och effektivare omladdning av materialet i nyhetsflödet.

Det har även släppts en uppdatering till applikationen för Chromecast som ska lösa de problem som uppstått på vissa telefonen. Speciellt Motorola RAZR-serien ska vara kraftigt drabbade av en bugg som gör att vissa appar inte kan användas med Chromecast, bland annat Play Music & Play Movies.

Förhoppningsvis har utvecklarna på Google nu löst några av de irriterande barnsjukdomar som rapporterats kring Chromecast. Vidare skulle jag inte tacka nej till ytterligare funktionalitet så att Chromecast faktiskt blir mer praktiskt, för tro mig, det behövs en hel del förbättringar och ändringar.

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.