BlackBerry OS uppdateras med nya funktioner – v10.2.1 är släppt

blackberry-z10-bottom

BlackBerry är telefontillverkaren som gått från nära total dominans till en utslagen plattform på den amerikanska marknaden.

Trots det fortsätter man att kämpa för sin överlevnad och glädjande nog innebär det nya uppdateringar till BlackBerry OS.

Helt nyligen släpptes BlackBerry OS 10.2.1 till modellerna Z30, Q5, Q10 och Porsche P9982. Med i uppdateringen finns bland annat nya funktioner, omarbetade gränssnitt och buggfixar.

Till att börja med kan nämnas att BlackBerry Hub har designats om för enklare användning. Det betyder bland annat att man nu kan filtrera meddelanden efter olika typer och andra premisser.

Man har även fått en ny dialog för inkommande samtal, webbläsaren har nu ett läsläge för offlinetillfällen och man kan även installera Android-appar från tredjepartssajter.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.