BlackBerry BBM 2.2 för Android är släppt

blackberry-bbm-22-android

BlackBerry BBM 2.2 för Android är släppt.

Den kanadensiska tillverkaren är kanske hårt ansatt av sina konkurrenter och kämpar för sin överlevnad – men det hindrar dem inte från att underhålla sina befintliga kunder med förbättringar genom ny mjukvara.


Med BBM 2.2 för Android får vi kanske inte den största uppdateringen vi sett hittills, men den är klart välkommen med sina buggfixar och prestandaförbättringar.

Vad mer som erbjuds är enklare inloggning och registrering för nya BBM-användare, något som ska locka fler att se vad BlackBerry har att erbjuda. Man har även förbättrat hanteringen av nya kontakter via e-post direkt i BBM och en mindre nyhet är att flikten ”Updates” nu istället heter ”Feeds”.

Slutligen har BlackBerry även implementerat 16 nya emoticons för den som uppskattar att använda sådana.

BBM 2.2 för Android går att ladda ned via Play Store – här är produktsidan för den som vill installera och testa.

Bildkälla: androidandme.com

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.