Bioshock Infinite släpps till Mac OS X

bioshock infinite elizabeth comstock

Bioshock Infinite kommer till Mac OS X den 29 augusti. Det uppger The Verge som även skriver att välkända Aspyr står för portningen. Företaget har tidigare tagit speltitlar som Call of Duty, Civilization och Borderlands till Mac – och nu är det alltså även dags för utmärkta Biosock Infinite.

Den som vill köpa och spela Bioshock Infinite på Mac OS X kan göra det via Steam, Aspyr GameAgent och Apple App Store. Den som redan har köpt spelet via Steam på PC kan installera det gratis på sin Mac via Steam Play. Köper man via GameAgent dras 20 procent från pricet på 60 dollar och man får även DLC:n Columbia’s Finest helt gratis.

Vidare kan nämnas att DLC:n Clash in the Clouds kommer att släppas mycket nära lanseringen av Bioshock Infinite och efterlängtade Burial at Sea är planerad för släpp till Mac OS X. Det kommer alltså åtskilliga timmar med ren spelkärlek till Mac-plattformen i sommar och under hösten ytterligare några timmar via DLC:s.

Bara att planera in de sista semesterdagarna till den 29 augusti och framåt då…

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.