Behöver Flic Twist en app för att fungera?

flic twist buttons 2021

Flic Twist är en magisk liten pryl som hjälper dig att styra i princip alla dina smarta hem-prylar med bara några tryck, vrid eller dubbeltryck på de inbyggda knapparna.

Faktum är att Flic Twist är nästan helt självgående – allt du behöver är att ansluta den till nya Flic Hub Mini eller den äldre hubben Flic Hub LR. Någon app i mobilen, det behövs inte.

Läs mer: Här är nya Flic Twist och Hub Mini (2021)

Ett av målen med Flic Twist är att göra den lilla kontrollerenheten så enkel och praktisk att använda, att du varken behöver en app i mobilen eller dator, eller ens en bruksanvisning.

Det ska sägas att även om Flic Twist inte behöver en app så gör Flic Hub Mini, Hub LR och Hub det.

Du kan installera en app för iOS, macOS och Android. Apparna är kostnadsfria att ladda ner och och använda. För att kunna använda dem så måste du dela dina kontaktuppgifter med Shortcut Labs som står bakom Flic-serien.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.