“Avatar: The Way of Water” släpps på Disney Plus den 7 juni

Disney

Äntligen kommer storfilmen “Avatar: The Way of Water” till Disney Plus. Filmen har gjort stor succé på biografer världen över – och nu finns den snart på en filmtjänst nära dig.

Den 7 juni 2023 är det dags. Då kan du sätta dig framför TV:n och boka upp de 3 timmar och 12 minuter som det tar att se hela filmen. Ja, den är faktiskt så lång.

Visuellt är “Avatar: The Way of Water” en fantastiskt vacker film. CGI:n som används är mycket välgjord och det här är verkligen en film du vill se på en stor tv och helst med ett bra ljudsystem.

Bland skådespelarna som är med i filmen hittar vi Sam Worthington, Zoë Saldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Stephen Lang och Cliff Curtis. Inga små namn alltså.

Filmen är den officiella efterföljaren till Avatar från 2009 och regissör är ingen mindre än James Cameron. Med Avatar fick vi den kanske mest framgångsrika biofilmen någonsin, men än så länge har tvåan inte nått upp på fullt så fantastiska nivåer.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.