Assassin’s Creed Valhalla – sista uppdateringen är släppt

assassins creed valhalla fight 2020

Assassin’s Creed Valhalla har nått vägens ände. Den sista uppdateringen har släppts och med det flyttas nu allt fokus till nästa spel i den populära Assassin’s Creed-serien – Mirage.

Uppdateringen som släpptes den 21 februari heter ”Title Update 1.7.0” och den innehåller ett mindre antal buggfixar som ska göra livet lite bättre för alla Valhalla-spelare där ute.

Det är alltså inte den mest exalterande uppdateringen som släppts precis. Bland buggfixarna finns lösningar för småsaker som plågat spelarna i spelvärlden. Totalt är det 13 buggfixar som introduceras.

Exempel på buggar som lösts är att Eivor’s hår inte längre bör synas genom huvan i vissa situationer (vi vet, mycket viktigt att det fixades!), en bugg som gjorde att nyligen köpta saker inte syntes i spelarens inventory är löst och ett problem med att spelare inte kan ta sin Weekly Free Item är fixad.

Du hittar hela listan med alla fixar här (på engelska).

Sista stora uppdateringen släpptes december 2022

Och något nytt innehåll kommer alltså inte att släppas till Valhalla i framtiden. Faktum är att den sista stora content-uppdateringen släpptes redan i december förra året.

Under de cirka två åren som Assassin’s Creed Valhalla har funnits på marknaden så har spelet uppdaterats regelbundet. Både med nytt innehåll, expansioner och buggfixar.

Tyvärr har vi inte fått något ”NG+”-läge som många hoppats på, men man kan inte få allt så klart.

Nu blickar vi framåt mot Assassin’s Creed Mirage som ser ut att bli en rejäl nystart för serien, precis som Origins blev när det spelet släpptes 2017. Mer fokus kommer att läggas på lönnmördande och förmågan att gömma sig från fiender, något som nästan helt försvunnit från serien de sista spelen.

Via vg247

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.