Assassin’s Creed Syndicate är gratis just nu

Assassins Creed Syndicate

Ubisoft ger bort Assassin’s Creed Syndicate helt gratis just nu. Spelet finns att ladda ner kostnadsfritt via Ubisoft Connect för PC. Allt som behövs är ett gratiskonto och att du gör anspråk på spelet senast den 6 december.

Assassin’s Creed Syndicate är inte det bästa spelet i den långtgående serien om lönnmördare. Det betyder dock inte att spelet inte är värt att ladda ner och köra. Du kommer att få många timmars lönnmördande i världsklass ändå.

Lästips: Ubisoft lurade alla – gav Assassin’s Creed Mirage DRM-skydd efter lanseringen

Syndicate släpptes 2015 och introducerar oss till den industriella revolutionen i Londen år 1868. De fattiga kämpar för sin överlevnad medan överklassen slår ner på underklassen med allt de har. Och det är här du kommer in i bilden. Som en räddande ängel för hjälpa de som inte kan stå upp för sig själv.

Det här är det sista spelet i Assassin’s Creed-serien med det klassiska, linjära upplägget som serien är känd för.

Efter Syndicate introducerades Origin med ett helt nytt upplägg där fokus låg på en stor, öppen värld som spelaren är fri att uppleva (till stor del, men så klart inte fullt ut). Origins markerar starten på en ny era av Assassin’s Creed-spel, fram till Mirage som 2023 tog ett steg tillbaka till sina rötter.

Senast den 6 december 2023 måste du lösa in erbjudandet via Ubisoft Connect.

Ubisoft Connect är en kostnadsfri spelplattform som samlar många spel från Ubisoft. Bland annat hittar du alla speler från kända serier som Assassin’s Creed, Tom Clancy, Ghost Recon och Far Cry.

Lästips: Assassin’s Creed Mirage – här är datorkraven (1080p, 1440p, 4K)

Om du vill prenumerera på spel istället för att köpa dem så kan du skaffa Ubisoft+ som ger mängder av titlar för en låg månadskostnad. Instegspriset är 149 kronor och då ingår bland annat nyare spel som Assassin’s Creed Mirage.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.