Apple stänger dörren för nedgraderingar från IOS 7


apple-ios7-iphone

Den som har uppdaterat till IOS 7 har inte längre någon möjlighet att gå tillbaka till IOS 6. Den dörren har nu stängts permanent av Apple och hur mycket man än försöker att kolla bakåt så är det nu bara möjligt att se framåt.

Även om de allra flesta kommer att vara nöjda med IOS 7 så finns alltid ett antal missnöjda användare av Iphone, Ipad eller Ipod som stött på problem. I flera fall kommer dessa användare önska att de kunde backa till en gammal version, och enda möjligheten för detta finns i betaversionen av IOS 7.

Om man använder den nyligen släppta (och färdiga) versionen så finns inte den möjlighet som utvecklarversionen har. Istället får man ett felmeddelande i Itunes om man ändå skulle försöka Gjort är gjort och kommer inte tillbaka alltså.

Anledningen till att Apple inte vill att man ska kunna gå tillbaka till IOS 6 är för att det skulle ge apputvecklarna stora problem. Plötsligt är det inte lika enkelt att optimera som man vill utan tvingas ha flera olika IOS-versioner i åtanke.