Apple släpper watchOS 3.2.2 — ger bara buggfixar

Apple Watch 950 x 500 px

Apple har släppt en mindre uppdatering till smartklockan Watch. Den kommer bara månaden efter att större watchOS 3.2 släpptes, en uppdatering som bland annat gav användarna Theater Mode.


Med watchOS 3.2.2 är det bara ospecificerade stabilitets- och prestandafixar. Med det sagt så är givetvis alla former av buggfixar välkomna och vi rekommenderar att du uppdaterar din smartklocka så snart du kan.

För att göra det använder du Watch-appen på din iPhone och går till Allmänt > Programuppdatering. Visas watchOS 3.2.2 eller en senare uppdatering laddar du ner den och installerar på klockan.

Tänk på att din Watch måste ha minst 50 procent batteri för att installationen ska gå igång. Dessutom måste klockan vara placerad på laddaren och vara inom bluetooth-avstånd till telefonen (vilket är som mest 10 meter).

Med watchOS 3.2.2 tar vi oss ett litet steg närmare nästa stora uppdatering som väntas bli presenterad under WWDC 2017 senare i juni. Om det blir watchOS 4 eller något annat namn återstår att se, så även vilka funktioner som dyker upp.


Tills dess får du nöja dig med de små optimeringarna som senaste uppdateringen ger dig.