Apple AirPods i nya versioner 2019 och 2020

apple-airpods-600x200

Apple AirPods släpps i en ny, förbättrad variant under 2019. Men om du väntar på nästa stora uppgradering får du vänta ytterligare ett år. Här är allt vi känner till om nya Apple AirPods idag.

Apple AirPods släpptes 2016 och har inte fått någon riktigt uppgradering sedan dess. Redan under första kvartalet 2019 kan den första sådana ske; då med Bluetooth 5.0, stöd för trådlös laddning och en uppgraderad W-krets.

Om du planerar att köpa Apple AirPods idag kan det absolut vara värt att ha lite is i magen och vänta på uppgraderingen. Även om det inte finns några indikationer på att ljudkvaliteten förbättras. Däremot verkar strömförbrukning minska och stabiliteten öka.

Den första riktigt stora uppgraderingen till Apple AirPods är inte att vänta förrän under 2020. Exakt vad som kommer återstår att se, men rapporter pekar på en kraftigt förbättrad användarupplevelse – vad nu det egentligen betyder.

Apple AirPods får djupare integration med iOS & macOS

Apple AirPods ska även få en djupare integration med både iOS och macOS. Några detaljer finns tyvärr inte, men det verkar som att Apple har stora nyheter på gång till sina populära in-ear-lurar.

Det har ryktats sen tidigare att AirPods kan få både brusreducering och vattentålig design. Båda är hett efterlängtade och det vore konstigt om Apple inte uppgraderade serien med detta. Även bättre ljudkvalitet är efterlängtat eftersom AirPods knappast är de mest välljudande lurarna på marknaden.

En annan produkt som efterlängtats är AirPower. Tillbehöret till Apple Watch, AirPods och iPhone för trådlös laddning som aldrig verkar bli redo för lansering.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.