Apple AirPods fördröjs — kommer inte att släppas i utsatt tid

Apple AirPods

Apple kommer inte att släppa de trådlösa in-earlurarna AirPods i tid. Företaget har gått ut med att lanseringen fördröjs något men vill inte svara på varför de skjuts till framtiden.


AirPods är den stora anledningen att många köpare av iPhone 7 och iPhone 7 Plus kunde se bortom den borttagna hörlurskontakten. De trådlösa in-earlurarna har fått stor uppmärksamhet sen första presentationen, både med positiv kritik och häcklande kommentarer (för designen).

Flera tunga webbsajter har fått recensionsexemplar att testa och vad vi vet idag finns inga stora fel som Apple måste fixa inför lanseringen. Visst dyker det alltid upp småfel som kan justeras men inget pekar på att Cupertino-företaget måste göra radikala förändringar på någon punkt.

Om någon skulle höja rösten om nya W1-kretsen så kan vi säga att det troligtvis inte är den som krånglar. Det finns flera Beats-lurar i handeln idag som använder W1-kretsen och någon återkallning har inte skett i skrivande stund. Inte heller tror vi på att tillverkningen är begränsad på något vis då ingen från tillverkningsindustrin hintat om att fördröjningar där pågår.

En sak som potentiellt skulle kunna vara anledningen till fördröjningen är en ensam rapport om att AirPods kan släppa i sömmarna. Twitter-användaren tillika journalisten Angel Jimenez visade tidigare i september en bild på sina AirPods där en söm börjat släppa på en av lurarna vilket givetvis lär sluta med att luren helt faller isär med blottat innanmäte.Lästips: APPLE STORE & APPLE MUSIC VÄXER KRAFTIGT


Om AirPods är värda att lägga pengar på vill vi inte sia om riktigt än men sett till vad man får är det en skamlöst hög prislapp Apple sätter. Det finns utmärkta trådlösa in-earlurar för betydligt mindre pengar, även om funktionaliteten varken är lika unik eller tilltalande. Är ljudkvalitet det viktigaste rekommenderar vi att du letar förbi AirPods och hittar andra modeller.

Tänker du köpa AirPods — och i såfall, vad är det som lockar med dem? Kommentera och berätta vad du tycker.