Apex Legends släpps till mobil under 2021 – både Android & iOS

apex mobile art featured image 2021

Apex Legends släpptes till Nintendo Switch tidigare i mars. Nu meddelar Respawn Entertainment att spelet även kommer till din mobiltelefon.

Om du tycker om att spela battle royale-spel så har du garanterat stött på Apex Legends. Och kanske har du undrat varför spelet inte går att köra på din Android- eller iOS-telefon.

Lästips: Call of Duty: Warzone – 50 miljoner månatliga spelare

Nu kan vi glädjande nog meddela att Apex Legends faktiskt är på gång till mobiler. Respawn Entertainment säger att de arbetar på en version kallad Apex Legends Mobiler för både Android och iOS med lansering under 2021.

Spelet kommer inte att ha stöd för korsspel, så kallat cross-play, med andra plattformar som PC, Xbox eller Playstation.

Under våren kan Android-användare i Filippinerna och Indien beta-testa spelet på sina mobiltelefoner. Därefter kommer spelet att släppas som beta på iOS och till fler länder.

Läs mer om Apex Legends på den officiella webbsajten här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.