Android 4.4.4 släppt till Nexus-serien

android-logo

Google har släppt Android 4.4.4 till samtliga Nexus-modeller som helt nyligen fick efterlängtade Android 4.4.3.

Det finns inga uppgifter om vad nya versionen fixar, men med tanke på hur nära den kom den föregående uppdateringen så kan den inte annat än ses som en panikreaktion på ett problem.

Jag rekommenderade i en tidigare artikel att man avvaktar med Android 4.4.3 såvida telefonen eller surfplattan man använder uppvisar några problem – den versionen har nämligen mängder av problem som måste fixas av Google.

Med Android 4.4.4 kanske vi får några av de lösningen jag efterlyser, men tills en ändringslista släpps kan vi bara spekulera i dess innehåll.

Google har bekräftat en enda ändring och det är en buggfix som har med sårbarheter i OpenSSL att göra. Närmaste bestämt en bugg vid namn CVE-2014-0224. Inget som användarna kommer att märka men som ändå är högst välkommen givetvis.

Kommer du att uppdatera till Android 4.4.3 först eller avvaktar du till Android 4.4.4 eller senare?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.