Amazon: Internetfavoriter – nu i Sverige

Amazon logo
Foto: boliviainteligente, Unsplash

Om du gillar Instagram och TikTok och är intresserad av lite mer udda prylar som många testar på sociala medier, kan du nu shoppa virala prylar på Amazon.

Det har blivit alltmer populärt på sociala medier att testa udda saker, men många av dessa produkter kan vara svåra att hitta. För att göra det enklare har Amazon öppnat en ny butik på sin hemsida, där de enbart listar virala produkter som är populära på sociala medier.

Bland produkterna finns exempelvis månlampor, vattenmelonknivar, veganskt kroppsglitter, USB-driven vattenkran och mycket mer. Butiken är redan öppen, så om du vill se vad som finns tillgängligt kan du kolla in den här.

Nämnvärt är att sektionen på Amazons svenska webbsajt inte nödvändigtvis håller sig strikt till just internetfavoriter. Det finns mycket vanliga produkter där också, vilket faktiskt får den att kännas som vilken annan del av Amazon som helst.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.