AirPods Studio kan släppas 2020 – väntas kosta 350 USD

Apple Logo

AirPods Studio blir nästa stora lansering från Apple. De dyra over-ear-lurarna har ännu okända specifikationer – men vi hoppas på aktiv brusreducering, bra ljudkvalitet och lång batteritid.

AirPods Studio kan vara nästa stora lansering från Apple under 2020 – utöver iPhone 12-serien så klart.


De senaste uppgifterna pekar på att AirPods Studio kan släppas redan i år, trots att nästa generationens AirPods och AirPod Pro är fördröjda.

Det säger kända läckaren Jon Prosser som även pekar på en relativt hög prislapp runt 350 USD. Det blir cirka 4 300 kronor inklusive moms, vilket är långt mer än vad Sony WH-1000XM3 och Bose QuietComfort 35 II kostar idag.

Det är mer än någon annan hörlur från Apple; både under egna varumärket och Apple-ägda Beats.

Mer än så känner vi dessvärre inte till om AirPods Studio. Och om du undrar var AirPods X tog vägen så kan sägas att de blir mer av en sportigare variant av nuverande AirPods.

Det återstår att se vad Apple lanserar – vad hoppas du blir aktuellt? Skriv en kommentar och berätta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.