AdwCleaner – gratisprogrammet som rensar datorn från adware

AdwCleaner


AdwCleaner är ett gratisprogram för att ta bort adware från din dator.

Om din dator helt plötsligt börja visa annonser som inte borde vara där så har du med stor sannolikhet drabbats av så kallad adware. Det är små program som ligger dolda i Windows och som hämtar annonser från internet för att du ska klicka på dem.

De kan vara riktigt luriga och använda olika knep för att du antingen ska låta dem vara kvar eller helt enkelt inte kunna ta bort dem på vanligt vis.

Identifierar adware och tar bort dem

AdwCleaner är en lösning för att på enklaste vis identifiera adware och ta bort dem från din dator. Det kostar inget att ladda ned och installera programmet, bara hämta det från den här sidan och kom igång på en minut – det är mycket enkelt.

När programmet körs får du automatiskt den senaste uppdateringen för att så många adware som möjligt ska hittas. Om otrevligheter faktiskt finns på din dator, och risken för det är stor om du är ansluten till internet, blir du presenterad med möjligheten att rensa bort otyget. Två knapptryck och du är fri från reklam som inte ska vara där.


Komplettera AdwCleaner

Nämnvärt är givetvis att AdwCleaner inte är den ultimata lösningen för adware utan ett komplement till ditt antivirusprogram. Glöm inte att alltid ha ett uppdaterat säkerhetsprogram, en brandvägg och gärna något extra rensningsprogram – exempelvis Malwarebytes Anti-Malware och Glary Utilities, perfekta gratisprogram för datorn.

AdwCleaner hämtar du från den officiella webbsajten och tidigare nämnt är det helt gratis.

Nyhetskälla är Tkj.se