Ny karta till Among Us – släpps den 31 mars (video)

among us 2020 switch

Otroligt populära Among Us får en helt ny karta. Den 31 mars uppdateras spelet med både kartan och en mängd andra förbättringar.

När Among Us släpptes 2020 var hypen stundvis extrem. Spelet tog världen med storm och toppade listorna på en mängd olika streamingtjänster.

Lästips: Among Us är släppt till Nintendo Switch

Idag har hypen och intresset lagt sig lite, men fortfarande har spelet miljontals aktiva som hoppas på att nästa spelrunda ska göra just dem till spelet Impostor.

För att fortsätta hålla intresset på topp har spelstudion bakom Among Us annonserat att det kommer en ny karta.

Kartan heter Airship och ska vara spelets hittills största. Förutom att ha mer utrymme så introduceras nya uppgifter att lösa samt att spelarna kan välja vilka rum de ska börja i.

En annan nyhet med uppdateringen är att Among Us får ett nytt kontosystem. Det ska göra modereringen betydligt lättare än med tidigare versioner.

Vill du prova Among Us kan du göra det på PC, Switch, Android och iOS.

Trailern till nya kartan Airship har i skrivande stund fler än 16,3 miljoner visningar. Den har även nära 600 000 positiva och bara 8 000 negativa omdömen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.