Beta-versioner av iOS 14.4, iPadOS 14.4, tvOS 14.4 och watchOS 7.3

apple macbook ipad iphone watch tv 2020

Apple har släppt de första beta-versionerna av kommande iOS 14.4, iPadOS 14.4, tvOS 14.4 och watchOS 7.3. Utvecklare och våghalsiga användare kan ladda ner nya beta-versionerna idag.

Just i skrivande stund vet vi faktiskt inte vad som är nytt i de nya versionerna. Det finns en sannolikhet att vi bara får någon enstaka ny funktioner och störst fokus på buggfixar.

Det är alltid ett visst mått av risk när man provar beta-versioner. Om du absolut vill testa, så kan du gå med i Apple Beta Software Program och anmäla ditt intresse där.

Beta-versioner har ofta buggar och annat otyg som kan ställa till det. Därför bör du inte köra beta-versioner på dina vanliga prylar som du använder vardagligen.

Det är oklart när iOS 14.4, iPadOS 14.4, tvOS 14.4 och watchOS 7.3 släpps i sin färdiga form. Sannolikt är att vi får se en lansering någon gång i januari eller februari 2021.

Lästips: Apple TV-appen släpps till Chromecast – kommer i början på 2021

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.