70 nya filmer till Netflix under 2022

netflix logo building unsplash cameron venti
Foto: Cameron Venti, Unsplash

Netflix planerar att släppa en stor mängd nya filmer och serier under året. Hela 70 stycken faktiskt och det är många av dem som ser ut att vara riktiga tungviktare.

I en tre minuter lång teaservideo presenterar Netflix många av dem. Vi får se sekvenser från exempelvis Enola Holmes 2, Slumberland, The Gray Man och Pinocchio.

Bland skådespelarna som presenteras hittar vi tunga namn som Chris Evans, Daniel Craig, Henry Cavill, Mark Wahlberg och Ryan Gosling. Även Jason Mamoa, Halle Berry och Ryan Renolds finns med.

Många av filmerna är för vuxen publik, men Netflix har inte glömt barnen. Det finns flera barnvänliga filmer som The Adam Project, The Sea Beast, The School for Good and Evil och Matilda.

Med 70 filmer på gång kan vi vänta oss fler än en ny film i veckan. Netflix har inte avslöjat schemat för lanseringarna än, men räkna med ett filmtungt år för alla Netflix-tittare.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.