6 appar för dig som är pappa

apple kids apps

Mycket tid hemma med barnen kräver ett sinne för kreativitet. Barn är väl minst sagt kända för sin nyfikenhet och förmåga att lära sig nya saker. Är du pappa, intresserad av teknik och önskar dig ett framtida geni till barn? Enligt studier har varje individ olika behov för inlärning – se till att möjliggöra detta för din son eller dotter med ett brett utbud av appar! Här listar vi 6 appar som kan hjälpa dig under din pappa-tid med din son eller dotter, som du dessutom kan integrera i det fysiska livet av och till!


1. Peka djur bondgården

Denna app erbjuder en enkel avskalad inlärning av våra vanligaste djur. Gränssnittet är enkelt att förstå och använda för ditt barn i åldern 0-2 år. Snart är du och din son eller dotter väl förberedda för nästa besök på 4H-gården!

2. Peppy Pals Sammy Hjälper Till

Den prisade appen som du och ditt barn kan pyssla med tillsammans! Detta är en bokapp som har ett inkluderat emotionellt fokus. Den presenterar frågor för dig, som du kan prata om med ditt barn under läsningen. Lämpar sig för åldrarna 2-4 år. Perfekt för dig som älskar att läsa med dina barn!


3. Arties Magiska Penna

Figuren Artie är en hjälte som med sin magiska penna hjälper sina vänner och räddar världen. Barnen lär sig om geometriska figurer och bygger samtidigt en ny värld. Denna app passar dem som är 3-5 år. En framtida konstnär är snart på gång…

4. EkoPaddan

En genomtänkt app som passar den miljömedvetna föräldern. Även kul för dig som gillar att odla hemma. Barnen får lära sig om ekologiskt odlande och bygga sin egen trädgård. Passar barn som är 3-5 år.

5. Pet Bingo

Spela barnbingo när det är som bäst! Här kan barn i åldern 6-10 öva de olika räknesätten på ett roligt och pedagogiskt sätt! Spelet för dig som gillar Bingo Spel. Du har inte fattat tycke för detta än? Lär dig mer om slots här!

6. ABC StarterKit

Ett fantastiskt litet startpaket när det är dags att utforska vårt alfabet. Spelet är lärorikt och innehåller tre olika svårighetsgrader. Passar åldrarna 3-6, men rekommenderas för den yngre skaran för bäst träning. Bra förberedelser inför förskolan.

För fler tips kan vi rekommendera Pappas appar som drivs av föräldrar och pedagoger. Dessutom hittar du ett helt utbud av familjevänliga appar hos Itunes.