3 nya serier till Netflix – Bloodline, Between, F is for Family


Netflix logo

Tre nya serier till Netflix

Netflix kommer att visa tre nya serier som bara går på den populära filmtjänsten – Bloodline, F is for Family och Between.

När House of Cards hade premiär på Netflix den 1 februari 2013 var det med ett superintresse från marknaden. Inte minst då tunga namn som Kevin Spacey, Eric Roth, Robin Wright och Kate Mara var presenterade sen tidigare.

Med de nya serierna hittar vi inte lika stora namn, men intresset är likväl stort.

Bloodline, F is for Family & Between

Bloodline är ett mörkt drama med Kyla Chandler i huvudrollen. F is for Family är en animerad komedi skapad Bill Burr (från Breaking Bad) och Between är en thriller/sci-fi med Jeanette McCurdy.

Netflix har inte ökat i antal prenumeranter som många hoppats på under årets tredje kvartal, något som fått aktien att minska något. Bara 980 000 av de beräknade 1.37 miljoner nya prenumeranterna uppnåddes och de stora aktieägarna reagerade negativt på nyheten.

Fortsätter satsa

Med nya serier på gång lär vi få se ett lyft för Netflix, aktien och inte minst innehållet på filmtjänsten. House of Cards var bara början, det vet vi sen tidigare, och Netflix satsning på marknaden väntas fortsätta i oförminskad takt.

Använder ni besökare Netflix och i så fall – vad tycker ni är bäst respektive sämst med tjänsten?