17 gratis spel på Epic Games Store (13 december till 10 januari)

Epic Games Store

Epic ger bort 17 spel helt gratis på Epic Games Store under december månad. Det första spelet är Destiny 2: Legacy Collection och därefter får vi ett nytt spel med jämna mellanrum fram till den 10 januari 2024.

Spelen släpps kostnadsfritt som en del av ett årligt erbjudande som Epic har till alla gamers. Förra året fick vi tunga spel som Death Stranding och Metro: Last Light Redux. Frågan är vilka tunga namn som står på listan för 2023.

Samtidigt får alla som har ett konto hos Epic en rabattkupong på 33 procent. Den gäller på alla spel och expansionspaket som kostar minst 150 kronor. Rabattkupongen gäller bara en gång och är giltig fram till den 10 januari 2024.

Alan Wake 2, Assassin’s Creed Mirage & FC 24 på rabatt

Två utmärkta erbjudanden som gäller redan idag är rabatter på Alan Wake 2 och Assassin’s Creed Mirage. Om du köper Alan Wake 2 får du inte bara det spelet, utan även Alan Wake Remastered samt ett unikt Fornite-skin från spelet.

Som om inte det vore nog så är EA Sports FC 24 kraftigt rabatterat just nu. Spelen i den tidigare FIFA-serien ska aldrig köpas till fullpris (i vår mening), så har du väntat in en prissänkning så är det läge att slå till nu.

Se spelen som är prissänkta här:

Läs mer om rean på Epics webbsajt här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.