Xbox Music – nu snabbare och stabilare

microsoft-xbox-music-logo

Microsoft har uppdaterat Xbox Music för Windows Phone.

Den nya versionen bjuder bland annat på en betydligt snabbare uppstart och enklare navigering när man väl har öppnat applikationen.

Man har även inkluderat en lista över de senast spelade låtarna och barn har nu tillgång till musik i ”Kid’s Corner”. Den sistnämnda funktionen kräver Windows Phone 8.1 Update 1.

Bland buggfixarna som listas finner vi en betydligt stabilare app med färre oväntade avslut och svarta skärmar. Även albumart och metadata ska nu vara mer tillförlitlig och slumpmässig uppspelning använder nu hela låtlistan och inte bara de första 100 låtarna.

Xbox Music v2.6.186.0 finns att ladda ned via Windows Phone Store idag.

Nästa version som släpps har bekräftats få stöd för Live Tiles, så det finns något riktigt välkommet att se fram emot de närmaste veckorna.

Vad ser ni helst kommer till Xbox Music i framtiden? Skriv gärna en kommentar och berätta.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.