WWDC 2019 – iOS 13 visas den 3 juni

wwdc 2019 big pic

WWDC 2019 är den 3 juni och evenemanget hålls av Apple i San Jose, Kalifornien. WWDC står för Worldwide Developers Conference och pågår under flera dagar, från den 3 till 7 juni.

WWDC 2019 är evenemanget där Apple väntas presentera nya versioner av iOS, macOS, watchOS och tvOS. I år är evenemanget den 30:e i raden, vilket betyder att Apple kan tänkas ha något extra trevligt planerat.

Under WWDC väntas inte bara den stora presentationen från Apple, utan även flera mindre seminarier och workshops. Det är dessa dagar som utvecklare och nyfikna får en chans att prata med Apple-utvecklare och representanter på plats.

Den som vill komma till WWDC 2019 får vara beredd att betala en ordentlig slant. Varje biljett kostar 1 599 kronor, vilket omräknat blir 15 000 kronor exklusive moms. Platsbokningen öppnar den 20 mars för intresserade.

Write code. Blow minds.

  • iOS 13
  • macOS 10.15
  • watchOS 6
  • tvOS 13

Det är sannolikt att Apple tänker presenterade de ovanstående, nya versionerna av respektive plattform. Men hur står det egentligen till med ny hårdvara?

WWDC är traditionellt helt fokuserad på mjukvara och det är inte troligt att vi får några större hårdvarunyheter. På sin höjd kanske det rör sig om en ny Mac Pro, men om du väntar på iPhone eller iPad är det höstmånaderna som gäller.

Vad hoppas du på under WWDC 2019? Är det något speciellt du vill se i någon av de nya plattformarna? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.