Windows Phone 8.1 Update 1 – här är ändringarna


windows-phone-8-logo

Microsoft har släppt ändringslistan för Windows Phone 8.1 Update 1 och det är många välkomna nyheter som nu blivit officiella.

Bland annat får vi möjligheten till foldrar på hemskärmen där flera tiles kan placeras, precis som flera genvägar i samma mapp på Android och IOS.

Man kan även slå ihop flera textmeddelanden till ett enda och vidarebefordra denna, samt markera flera samtalsloggar, meddelanden och kontakter vid radering av sådana.

Gällande alarm så kan snoozetiden ändras för dessa, internetdelning blir möjligt över Bluetooth, L2TP-stöd för VPN och tillbehörsappar (accessory apps) kan nu skicka notifieringar till en smartwatch, när man använder skärmskydd (active phone cover), fitnessarmband eller andra tillbehör.


Läs mer på officiella webbsajten.

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.