Nya Apple TV – inte förrän nästa år!

apple-tv-3-featured


Väntar du på nästa Apple TV? Då får du allt vänta lite till.

Nästa generations Apple TV är inte att vänta förrän under nästa år – det skriver The Informant som även nämner att förseningar drabbat utvecklingen längs hela arbetet.

Den som hoppades på en presentation redan nu i september tillsammans med Iphone 6 får allt tänka om då en sådan inte är att vänta.

Bland problemen som bidrar till förseningarna påstås stridigheter mellan Apple och innehållsleverantörerna vara de svåraste i skrivande stund. Detta då leverantörerna redan kämpar mot en allt svårare marknad och där man inte vill vattna ur sitt varumärke ytterligare.


Det finns ingen direkt information om vad vi har att vänta i nästa Apple TV, men det är nog ingen hödoddsare att vi åtminstone får se en uppgraderad processor under skalet. Man tror även att Apple öppnar upp för sin enorma spelkategori där Iphone och Ipad kan användas som kontroll direkt mot en Apple TV.

Vad som kommer, ja det återstår att se, men visst är en av marknadens absolut populäraste mediaspelare i stort behov av att fräschas upp.