Windows 9 – här är nya logotypen


microsoft-windows9-logo-pre

Microsoft har råkat visa upp logotypen för kommande Windows 9.

Kinesiska avdelningen för Redmond-företaget lade av misstag upp logotypen och innan någon på Microsoft uppmärksammade vad som skett började bilden spridas på internet.

Windows Threshold, som nya operativsystemet kallas idag, kommer att presenteras under ett stort evenemang den 30 september. Samtidigt väntas en tidig förhandsversion bli tillgänglig för vågade som vill testa nya versionen innan den färdigställts.

De nyheter som man tror kommer att märkas direkt är implementationen av nya startmenyn, Charms-sidorna har tagits bort samt stora förändringar kring gränssnittet och hanteringen av ModernUI-appar.


Det pratas även om att röstassistenten Cortana från Windows Phone ska byggas in i Windows för datorer. Detta är dock något som inte har bekräftats av Microsoft så vi får helt enkelt se vad som kommer.

Vad tycker ni om den nya Windows-logon?

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.