Truecaller: Se vem som ringer i realtid

truecaller realtid 2023

Populära telefonappen Truecaller visar nu vem som ringer i realtid. Men bara om du är beredd att betala för det.

När du har aktiverat funktionen, som är en Premium-funktion, så kan du använda Siri på din iPhone för att söka efter uppringarens information.

Det är inte speciellt komplicerat, men inte hellre så enkelt som det kunde ha varit. Så här gör du för att använda realtids-visningen.

  1. Öppna Truecaller-appen på din iPhone
  2. Gå till Premium-flikten och välj ”Lägg till Siri”
  3. Följ instruktionerna för att skapa genvägen

Första gången du använder funktionen så måste du acceptera en förfrågan om att ge Truecaller åtkomst. Välj ”Tillåt alltid” så slipper du onödiga påminnelser.

När du får ett samtal från ett okänt nummer så säger du ”Hej Siri, sök Truecaller”.

Truecaller-appen försöker nu hitta information om vem det är som ringer. Du får allt som hittas direkt på skärmen så att du kan besluta om du ska svara eller inte.

För att det ska fungera måste du ha den senaste versionen av Truecaller-appen för din iPhone. Du måste även vara Premium-prenumerant. Inget gott är gratis här inte.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.