Black Panther: Wakanda Forever – här är alla trailers

black panther 2022

Black Panther: Wakanda Forever är den officiella efterföljaren till populära och hyllade Black Panther. Filmen har premiär den 11 november 2022 och kommer att finnas på Disney Plus efter att filmen visats på svenska biografer.

I den första filmen fick vi följa skådespelaren Chadwick Boseman i rollen som Black Panther. Tyvärr finns han inte längre med oss då Chadwick tragiskt gick bort under 2020 på grund av en långt gången cancer.

Först trailern till Black Panther: Wakanda Forever

I skrivande stund är det inte fastställt vem som tar över rollen som Black Panther från Chadwick Boseman. Däremot har vi bra koll på många av de andra skådespelarna som kommer att dyka upp på bioduken.

Bland annat får vi återså karaktärer som Shuri, Okoye och Nakia; spelade av Letitia Wright, Danai Gurira och Lupita Nyong’o.

Ett annat välkänt ansikte som är med i Black Panther: Wakanda Forever är Martin Freeman. Skådespelaren som bland annat har huvudrollen som Bilbo i Hobbit-filmerna, samt spelar mot Benedict Cumberbatch i Sherlock-serien.

Se fler skådespelare och läser om filmen på IMDB här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.