The Sandman – bonusavsnitt i två delar släppt

the sandman netflix 2022

The Sandman har fått ett bonusavsnitt i två delar. En underbar nyhet för alla fans som redan har sett alla avsnitten i första säsongen och vill ha mer. Bonusavsnittet består av två fristående berättelser från serietidningen.

Den första är en animerad adaption av ”A Dream Of A Thousand Cats”. Här får vi ingen mindre än författaren Neil Gaiman själv som en del av berättelsen. Även tunga namn som James McAvoy är med i den här delen.

Lästips
Streama The Sandman – här strömmar du serien

Den andra berättelsen heter ”Calliope” och har Melissanthi Mahut i huvudrollen tillsammans med Arthur Darvill och Darek Jacobi. Och så klart Tom Sturridge som är Morpheus själv.

Berättelserna är som sagt helt fristående och lämnar det vidöppet för en andra säsong.

En spännande detalj om ”A Dream Of A Thousand Cats” är att filmstudion kombinerar användandet av klassisk 3D- och 2D-animation med riktiga oljemålningar. 3D-grafiken av katterna är skapad av Untold Studios medan Submarine Studios står för oljemålningarna och 2D-grafiken.

The Sandman visas just nu i tio delar (+ bonusavsnittet) på Netflix. Serien är exklusiv för filmtjänsten och finns även som ljudbok på Audible för den som föredrar det.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.