Tesla Engage är en ny plattform för sociala medier – ersätter egna forumen

Tesla Model S

Elbilstillverkaren Tesla har släppt en plattform för sociala medier. Plattformen heter Tesla Engage och målet är att erbjuda Tesla-ägare och fans ska få en plats att bidra till Teslas framtida utveckling.

  • Egna forumen stängs ner – innehållet blir låst den 15 mars
  • Ersätts av ny plattform för både bilägare och fans
  • Ska göra det lättare att ta del av nyheter och socialisera

Tesla Engage, eller Tesla Engagement Platform som hela namnet är, ska även göra det enklare för ägare och fans att arbeta för hållbarhet och ett miljövänligare bilägande.

Engage Tesla is a new platform for both Tesla’s public policy team and Tesla Owner’s Clubs.

Tanken är också att plattformen ska vara den naturliga platsen för att ta del av ny information från Tesla, prata med andra Tesla-ägare och känna en större delaktighet i hela communityn.

Det är möjligt att skriva kommentarer på nyheter och gilla om man tycker att det är läsvärt.

Samtidigt arbetar Tesla med att stänga ner sina officiella forum. Och om den nya plattformen inte faller i smaken finns många andra forum från tredjepart att ta del av.

Från den 15 mars 2021 blir de officiella forumen otillgängliga i den mening att innehållet är låst. Du kan besöka och läsa inlägg, en inte skriva kommentarer eller göra nya inlägg.

Besökare kommer att se meddelandet ”To continue the conversation with the Tesla community,” the notice reads, “visit engage.tesla.com.”

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.