Tekniksmart har drabbats av serverproblem


tekniksmart-403-forbidden

Det är inte alltid så lätt att byta webbhotell för en webbsajt och det är något vi på Tekniksmart har fått erfara. Just nu är vi mitt i processen att flytta filer och databaser från en server till en annan – och det har visat sig mycket knepigare än det borde vara. Tyvärr innebär det en hel del nertid då teknikerna på det befintliga webbhotellet inte lyckats lösa de driftproblem som uppstått.

Det kan därför ibland uppstå felmeddelanden av typen ”403 Forbidden” som dessvärre basunerar ut webbsajtens otillgänglighet. Dessa är bara temporära och som ni ser när detta läses så är webbsajten uppe från stund till stund medan teknikerna gör sitt jobb. Tills allt bra och stabilt finns inget mer att göra än be alla om förståelse och att ni återkommer inom kort igen.

Tack!

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.