SwiftKey släpper alla teman gratis — ladda ner dem idag

swiftkey teman

SwiftKey har gått ut med att alla teman till tangentbordet med samma namn nu är gratis, både för Android och iOS. En välkommen nyhet som vi verkligen uppskattar, inte minst då erbjudandet även omfattar helt nya Vivid-temat.

Teman gör SwiftKey lite roligare att använda men tillför inte någon extra funktionalitet. Tacksamt nog är tangentbordet redan så bra att det ändå inte behövs. Om vi måste välja ett virtuella tangentbord annat än Googles eller Apples så är det SwiftKey.

SwiftKey har marknadens kanske bästa förutsägande tangentbord som snabbare upp när du skriver. Applikationen lär sig vad du brukar skriva och ger förslag på nästa ord för varje bokstav du trycker på. Och ofta har SwiftKey helt rätt vilket gör allt mycket kvickare.

Dessutom ser utvecklarna till att ständigt öka antalet funktioner med nya uppdateringar. Bland de senaste nyheterna är att du kan spara hela meningar för att återanvända, en annan nyhet är Incognito Mode som gör att SwiftKey inte tar del av vad du skriver. Perfekt när du skriver lösenord eller andra känsliga saker.

Du hittar SwiftKey för Android på Google Play Store och för iOS på Apple App Store. Läs mer om nyheten på den officiella bloggen för SwiftKey.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.