Sunrise Calendar – nu även till Mac OS X

sunrise-calendar-logo

Sunrise Calendar är tveklöst en av marknadens bästa kalendrar just nu – både till mobiltelefon, surfplatta och dator.

Ända sen lanseringen har intresset kring kalenderappen varit skyhögt och det lär inte minska med nya OS X-appen som släpptes nyligen.

Designen från appliktionen till Google Apps känns tydligt igen med sin praktiska överblick och enkla upplägg – som gjort för alla som snabbt vill hålla koll på sina kalenderinlägg.

Precis som med mobilapparna så är det möjligt att ansluta olika tjänster för utökad funktionalitet, då bland annat Facebook, Twitter, LinkedIn och Evernote.

Stöder Gmail & iCloud

De e-posttjänster som kan användas är för närvarande Gmail och iCloud medan stöd för Microsoft Exchange kommer med en uppdatering.

Nämnvärt är att Sunrise Calendar inte är den mest funktionsrika kalendern och för den som vill ha mer än det mest grundläggande bör se sig om efter andra alternativ.

Vill man däremot ha en gratis, snygg och lättanvänd kalender så är Sunrise Calendar helt rätt.

Ni hittar appen på App Store för Iphone och OS X, Google Play Store samt Chrome Web Store. Sunrise Calendar har även ett webbgränssnitt här.

sunrisecalendar-osx
Bildkälla: Mac App Store
Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.