StarCraft: Remastered släpps den 14 augusti

starcraft-remastered-logo

StarCraft: Remastered släpps med stöd för 4K-upplösning den 14 augusti. Spelet finns till både Windows och Mac med såväl originalspelet StarCraft som expansionen StarCraft: Brood War.


Förutom stöd för 4K-upplösning och matchande grafik för detta har Blizzard även skruvat ordentligt kring ljudeffekter och dialoger. Kampanjerna har fått bättre illustrationer, du kan spara dina spel i molnet, hitta onlinematcher och följa din position jämfört med andra spelare på en resultattavla online.

En trevlig detalj är att du alltid kan växla mellan den nya grafiken och originalgrafiken från 1998. Har du testat originalet innan lovar vi nostalgikänsla ända ut i fingerspetsarna, frågan är bara hur många som vill spela igenom hela StarCraft med den gamla grafiken. Vill du?

Allt du gör synkroniseras mot molnet för att du alltid ska ha de senaste sparfilerna tillgängliga om något händer med datorn. Eller om du får för dig att uppgradera datorn till en ny.

starcraft-remastered-terran-hd


Om du förhandsbokar det nya spelet innan lanseringen den 14 augusti får du tillgång till tre speciella texturer för byggnader. Dessa är endast tillgängliga för de som förhandsbokat men tillför inget mer än grafiska förändringar; de ger alltså inga spelmässiga fördelar.

Prislappen är satt till 14.99 USD, eller cirka 160 kronor inklusive moms. Helt klart värt varenda krona tycker vi. Här har du en exklusiv chans att få ta del av gamingkultur på högsta nivå och du kan välja mellan pixlad eller supercrisp sådan.

Systemkraven för StarCraft: Remastered

Grundläggande systemkrav

Operativsystem

Windows 7 eller senare

Processor

Intel Pentium D
AMD Athlon 64 X2

Primärminne

2 GB RAM

Grafikkort

NVIDIA GeForce 6800
ATI Radeon X1600 Pro
256 MB VRAM

Ledigt lagringsutrymme

2,8 GB

 

Rekommenderade systemkrav

Operativsystem

Windows 10, 64-bitars

Processor

Intel Core 2 Duo E6600 (2,4 Ghz)
AMD Athlon 64 X2 5000+ (2,6 Ghz)

Primärminne

4 GB

Grafikkort

Nvidia Geforce 8800 GT
ATI Radeon HD 4850
512 MB VRAM

Ledigt lagringsutrymme

2,8 GB

 

Tänker du skaffa StarCraft: Remastered? Kommentera och berätta!