Spela Lies of P idag – demo släppt

Lies of P

Spelstudion bakom efterlängtade ”Lies of P” har äntligen släppt ett spelbart demo. Du kan ladda ner demo-versionen till din Xbox, Playstation eller Windows-dator idag.

Lies of P är ett så kallat Souls-liknande spel som baseras på den populära berättelsen om Pinocchio. Eller, att spelet baseras på berättelsen är kanske att ta i. Men det finns tydlig inspiration från historien som lyser igenom.

Det var under Summer Game Fest som spelstudion presenterade demo-versionen, och att den är tillgänglig för alla helt gratis fram till den 26 juni. Därefter kan vi bara vänta på att spelet ska släppas.

Dessvärre har lanseringen drabbats av en liten försening, och först den 19 september finns Lies of P att köpa i sin fulla version.

Tills dess får du chansen att spela de två första kapitlen av Lies of P på din favoritenhet. Inkluderat hittar vi tre strider mot bossar på din väg mot hotellet Krat.

Innan du rusar mot din spelkonsol eller dator för att ladda ner demo-versionen så bör du tänka på en viktig detalj – det är inte ett Souls-liknande spel utan anledning. Lies of P är designat för att vara svårt, att utmana och tvinga dig att spela på ett visst sätt.

Sugen på att testa spelet? Ladda ner via Steam här eller via spelbutikerna på din spelkonsol.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.