Spartacus Säsong 5 släpps under 2023

Spartacus

Spartacus får en femte säsong och det är ingen mindre än seriens originalskapare, Steven S. DeKnight, som producent. Den nya säsongen landar på filmtjänsten Stars någon gång under 2023, exakt när är inte känt i skrivande stund.

Den nya säsongen produceras av Liongate och de har hittills varit knäpptysta om vad den ska handla om. Det har varit rejält turbulent kring Spartacus ända sedan den första säsongen lanserades för mer än tio år sedan.

Det brutala innehållet med mycket blod och våld samt en hel del nakenhet och sexscener chockade tittarna. Och efter första säsongens slut så avled huvudpersonen i serien till följd av cancer. Steven S. DeKnight hittade dock en ersättare som gjorde ett riktigt bra jobb och det blev hela tre säsonger till.

Trailern till tre säsongen av Spartacus

Den första säsongen av Spartacus släpptes 2010 med titeln ”Blood and Sand”. Säsong två hette ”Vengeance” och släpptes 2012 och tredje säsongen som släpptes 2013 släpptes ”War of the Damned”.

Stars släppte även en så kallad prequel till första säsongen. Den släpptes med namnet ”Gods of the Arena” under 2011.

Seriens skapare är knappast någon nybörjare när det kommer till tv-serien. Steven S. DeKnight står nämligen bakom tunga namn som ”Buffy the Vampire Slayer”, ”Angel”, ”Smallville” och ”Dollhouse”.

Han har även varit med och regisserat filmer som ”Pacific Rim: Uprising”.

Via Variety

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.