Soundcore Motion X600 – vattentålig bluetooth-högtalare (IPX7)

Soundcore Motion X600
Foto: Soundcore

Soundcore har lanserat en ny bärbar Bluetooth-högtalare som heter Soundcore Motion X600.

Det är världens första bärbara Hi-Fi högtalare som har stöd för Sky Channel Spatial Audio. Högtalaren har en snygg design och kommer i tre olika färger: Polar Gray, Aurora Green och Lunar Blue.

Soundcore Motion X600 levererar Hi-Res Sound och rumsligt ljud, och har en kapslingsklass på IPX7, vilket innebär att den är vattentät. Högtalaren har fem drivrutiner och tre förstärkare som kan leverera 50 watt. Det finns också en ingång på baksidan, AUX-IN samt batteritid på upp till 12 timmar.

Notera att det här är en jämförelsevis liten högtalare. Du bör alltså ta påståenden som ”rumsfyllande” och ”omslutande rumsligt ljud” med en stor nypa salt.

Soundcore Motion X600 har ett rekommenderat pris på 199 euro. På Soundcores hemsida kan man nu förbeställa högtalaren med en rabatt på 50 euro. För att förbeställa högtalaren behöver man göra en symbolisk reservation på 1 euro.

Med rabatten kostar alltså högtalaren bara 149 euro.

Soundcore Motion X600

Det här måste du veta om Soundcore

Soundcore är ett varumärke som tillhör företaget Anker Innovations.

Anker Innovations grundades 2011 och är en global teknikföretag som utvecklar och tillverkar högteknologiska produkter inom områdena laddning, ljud och smarta hem. Soundcore är en av Anker Innovations varumärken som specialiserar sig på högtalare och ljudprodukter.

Soundcore har ett brett utbud av högtalare som är utformade för att passa olika användningsområden och stilar. De erbjuder högtalare för hemmet, utomhusbruk och bärbara högtalare för resor. Många av Soundcores högtalare har också unika funktioner som t.ex. brusreducering och trådlös laddning.

Soundcores högtalare har fått utmärkelser för sin höga kvalitet och innovation, och företaget fortsätter att expandera sin produktlinje och erbjuda nya och spännande produkter.

Se hela utbudet med mobilhögtalare från Soundcore hos Prisjakt här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.