Sony Playstation 5 Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition

sony playstation 5 spiderman 2 console 2023

Sony har presenterat ett nytt spelpaket som innehåller en specialdesignad Playstation 5 och spelet Spider-Man 2.

Spelpaketet kommer att säljas i en begränsad upplaga och går att förhandsboka från den 28 juli.

Förutom spelet och PS5:an så ingår även en DualSense-kontroll.

sony playstation 5 spiderman 2 console 2023 2

Om du redan har en Playstation 5 hemma så behöver du inte köpa hela paketet för att få den unika designen. Sony säljer sidopanelerna separat. Det gäller även handkontrollen som även den har Spider-Man 2-design.

Den 20 oktober finns spelpaketet, sidopanelerna och DualSense-kontrollen att köpa direkt i butik. Även spelet Spider-Man 2 släpps separat samma datum.

Det finns även en Collectors Edition-version av Spider-Man 2 som inkluderar en hel rad föremål utöver själva spelet.

Bland annat en unik, 48 centimeter hög staty av Venom när han slåss mot Spider-Man och Miles Morales.

Det ingår även flera olika föremål in-game. Exempelvis 10 unika dräkter (fem för Spider-Man och fem för Miles Morales), extra färdighetspoäng, ett helt gäng specialdesignade utseenden för olika karaktärer i spelet.

Trailern till Spider-Man 2

Har du inte spelat originalet Marvel’s Spider-Man eller efterföljaren Spider-Man: Miles Morales så rekommenderar vi starkt att du gör det. De är hyllade för både sin fantastiska grafik och berättelsen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.