Sony A77 II kan visas vid stor pressvisning i maj

sony-logo

Sony A77 II kan presenteras någon gång i maj – detta enligt nya uppgifter till webbsajten sonyalpharumors.com (SAR).

Enligt webbsajten har flera tunga källor bekräftat att Sony A77 II är på gång och att presentationen kommer att vara stor. Om det betyder fler uppvisade nyheter än bara A77 II återstår att se, men det här är spännande uppgifter som dykt upp.

Några direkt specifikationer har SAR inte kunnat få fram, men vad man vet ska den nya systemkameran ha en ruskigt snabb bildprocessor, EVF med minimal fördröjning och autofokus som ska varar riktigt kvick av sig.

Huruvida det här stämmer eller inte återstår att se. Exakt vad som kommer får vi med lite tur reda på i maj och med extra mycket tur så får vi också precis det som alla A77-användare hoppas på i en efterföljare.

Använder du en Sony A77 idag? Skriv gärna en kommentar och berätta vad du skulle vilja se i kommande A77 II!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.